Skip to Content

Útravaló ösztöndíjpályázat - fontos információ!

A www.emet.gov.hu weboldalon megjelent az idei Útravaló pályázati felhívás. Az elektronikus felület kitöltésének határideje 2012. október 21.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő kérdésemre a következőkről tájékoztatott: "a 2012/2013-as Útravaló-MACIKA ösztöndíjprogram pályázati kiírás 8.3 pontja alapján a pályázat benyújtásának helyes módja, ha a halmozottan hátrányos tanulók szociális jogosultságát a kiírás 3.sz. mellékletét (melyen szerepel a nyilatkozó szülő és a jegyző aláírása), valamint a szociális jogosultságot igazoló határozat hitelesített másolatát együttesen beküldik" Tehát nem elegendő a jegyzői igazolás a tanuló HHH státuszáról.

 

Hozzászólások

Új információ

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  kérdésemre úgy foglalt állást, hogy a "2012/2013-as Útravaló-MACIKA ösztöndíjprogram pályázati kiírás 8.3 pontja alapján a pályázat benyújtásának helyes módja, ha a halmozottan hátrányos tanulók szociális jogosultságát a kiírás 3.sz. mellékletét (melyen szerepel a nyilatkozó szülő és a jegyző aláírása), valamint a szociális jogosultságot igazoló határozat hitelesített másolatát együttesen beküldik". Tehát nem elegendő a jegyzői igazolás a tanuló HHH státuszáról.

Bedőné Fatér Tímea